OM OSS

Det hele startet med at vi sammen drev et renholds firma i Sverige i over 9 år, der tok vi på oss mange ulike oppgaver med å rydde hjemme hos folk, sosial sanering og dødsbo. Vi lærte oss utrolig mye og ble virkelig bitt av rydde og brukt basillen. Dette gjorde vi med stor succé.

Men hjemlengselen til Norge ble for stor. Renholdbransjen i Norge fungerer ikke på samme måte i Norge som i Sverige så det ble ikke aktuelt å starte opp med det sammen. Men driven og lysten etter å fortsette med gjenbruk ga oss lysten og starte Selmi Nytt og Brukt.

Det ble til slutt mest brukt. Vi hadde en del nytt men ikke alle kunder har helt forståelsen for at noe er nytt og noe er brukt og da blir det litt konflikt med pris.

Drivkraften bak det vi gjør er gjenbruk, god service og være med på å gjøre folk mer miljøbevisst. Vi gleder oss til å gå på jobb hver eneste dag.

Det er viktig for oss at kundene har en god følelse når de går ut av butikken. 

Dette har vært vår motto.

 

Nå er butikken lagt ned og planen var å fortsette på ett litt annet nivå. Men nå får vi se hva som skjer med KORONA viruset. 

Blir været bra så ser du meg på Birkelunden på søndager. 

Selmi Nytt og Brukt er Godkjent renholdsbedrift. Så jeg tar på meg flyttevask, vindusvask og annet renhold.

A%t2irLqR7iQiADks6IP6g.jpg

"Godmorgon Linda! Vilka duktiga medarbetare du har!! De två som var hos oss igår var kanonbra! Ge dem en extra julklapp!"

​"Tack för jobbet Linda, vilket kanonpar ni fått tag på vi är synnerligen nöjda"